Recenze

Od hologramu po jednorožce TS3

22. dubna 2016 v 15:33 | Sasuke
Omlouvám se, že jsem se tu tenhle týden ukázal méně, ale konec roku je hektický. Pro dnešek tu pro vás mám článek, u kterého se asi pobavíte vzhledem k obrázkům, co se mi podařilo pořídit.


Fenomén League of Legends

18. dubna 2016 v 15:58 | Sasuke
Spousta z vás, především té mladší generace už určitě slyšela o hře zvané "LoLko" nebo chcete-li League of Legends. Je to snad nejoblíbenější onlinovka snad ještě spolu s dotou o které toho moc nevím, takže jí sem nebudu tahat.
Osobně znám tuhle hru taky a hejtil jsem jí zhruba do loňského jara, pak jsem si jí nainstaloval a začal hrát. Ze začátku to byla celkem legrace, než jsem pochopil všechny principy, protože pro člověka co je gamer několik let po "odvykačce" je to jako hodit do vody a plav.


Nebudu říkat, že je to špatná hra, co je na ní ale opravdu špatný jsou hráči. Zdržujou se tam převážně děti, podle vyjadování je typuju tak kolem třinácti a to je důvod, proč u té hry nedokážu vydržet, né že by mě ona samotná nebavila, ale upřímně, když stojíte na lajně, někdo vám tam nabehne, začne bušit do nepřátel a pak prohlásí, že jste mu "vyžrali killa" zatím co vy hrajete ADC (postava, která má být nejsilnější z týmu a musí mít zabitých nepřátel nejvíc) tak to prostě naštve.

Tipy na anime

5. dubna 2016 v 14:48 | Sasuke


Venku svítí sluníčko a já od božího rána dřepím o blogu, protože mám pocit, že vám sem zase chci něco hodit. Řekl jsem si, že by to možná chtělo přidat taky pár tipů na nějaká méně známá anime, která jakožto fanoušek kreslených filmů určitě chcete vidět. Sám jsem shlédl opravdu spoustu, vlastně se můj anime list pomalu blíží sto padesátce nepletu-li se a rozepisovat to tu do jednotlivých recenzí se mi asi nikdy nepovede, takže jsem se rozhodl, že vyberu pár odlišných kousků z různých žánrů, které mě osobně zaujaly a krátce vám je předvedu. Rovnou musím podotknout, abyste nečekali žádné ecchi nebo harémovky, protože to jsou žánry, které jsou obvykle bez příběhu a pro mě nemají pražádnou kulturní hodnotu, až na asi jednu výjimku, kterou už jsem tu i prazentoval.

Opravdové lidské problémy (Ashiteru ze Baby)

14. března 2016 v 12:16 | SasuKe
Upřímně, kdo tu ty recenze čte pro to, že by ho zajímaly výhody a nedostaky sledování některých anime? Je vás málo. :D Většina jen čeká na to, kdy zase něco 'zhejtím' a dočkali jste se. Je pravda, že jsem viděl spoustu opravdu ŠPATNÝCH anime. Vlastně mám pocit, že čím déle to sleduju, o to jsem náročnější, dřív jsem míval tendenci i ta špatná anime dokoukat do konce, z nějakého podivného pocitu, aby to 'bylo fér' k autorům a já mohl s klidným svědomím říct, že se mi to vážně nelíbí. Teď už to nedělám, spoustu takových vypnu v půlce, hned jak mě zklamou svou neoriginalitou, nelogickým jednáním charakterů, jednoduše jsem už za ty roky nejspíš viděl až příliš dobrých anime, než abych se ještě chtěl někdy dívat na ta špatná. Právě teď mám rozkoukaných hned několik, momentálně mě ale u jednoho konkrétního svrbí prsty kdykoli ho zapnu a mám nutkání vyjádřit svůj názor.

Ashiteru ze Baby - spoilery

Obsah:
Hlavním hrdinou je Kippei, školní playboy, kterého v podstatě nic doopravdy nezajímá. Jeho malou sestřenici Yuzuyu, které je právě pět let však opustí matka a tak se o ni musí postrat jeho rodina. Kippei žije v jednom domě s prarodiči, rodiči, starší sestrou a mladším bratrem a z celé téhle rodinky je to právě on, kdo dostane na starost dítě. Neví jak jí uvařit, nedokáže jí dovést včas do školky, netuší co s ní má dělat, když pláče.

Another

18. listopadu 2014 v 17:49 | SasuKe
Nová recenze, tentokrát pozitivní! :D

Another - menší spoilery,



Obsah: Kouichi se dočasně stěhuje do města ke svým prarodičům a tetě, kde taky nastupuje do třetí třídy devátého ročníku. Jeho nový spolužáci jsou zvláštní - až moc. Třetí třída je poměrně izolovaná od ostatních a všichni jsou v ní převelice opatrní. Navíc kdykoli se Kouichi zeptá na zvláštní dívku zvanou Mei sedící v poslední lavici, jeho spolužáci na něj začnou vyděšeně zírat a opakovat, že nikdo takový ve třídě není, ať to už nevyslovuje! Proč? Protože tohle je velmi chytře podané anime. :3


Bokura ga Ita recenze

2. července 2014 v 19:14 | SasuKe
Okay, jsem rád, že se zase trochu zvedla návštěvnost, povídky píšu nebojte, přes prázdniny budu hodně pryč, takže je načasuju. ˇ^ˇ
Prozatím nová racenze na anime co sem nedávno zkoukl.

Bokura ga Ita




Obsah: O čem to vlastně je... Není to takový to klasický moderní čkolní anime, je to spíš příběh ze života řekl bych. Hlavní hrdinka přijde do školy, kde se jí zalíbí celkem populární kluk, Yano. No on je takový, že z ní má spíš legraci, první polovinu anime je to docela hajzlík... (měl sem ho rád xD) V podstatě pojednává to celé o milostném mnohoúhelníku, taky o téhle dvojici a jejich řešení běžných problémů, jaké mohou v životě nastat.

Amnesia (bonus Aki Sora)

4. června 2014 v 10:00 | SasuKe
Furt nevím jestli to nazívat recenzí nebo kritikou... To je fuk, všichni víme, že jen spoileruju a pomlouvám. xD (do teď mi nedocházelo, jak moc hrozný jsem xD) Ne, řekl jsem si, že to vezmu na přeskáčku, aby to nebyli samý negativa a tak nějak podle abecedy.




Takže Amnesia! spoilery


2+1 Paradise (+ dodatek jak sem se dostal k Narutu)

31. května 2014 v 15:00 | SasuKe
Tak jsem si z ničeho nic řekl, že jelikož mě to baví (hlavně když jde o pomlouvání), tak bych mohl psát nějaký ty recenze a kritiky na to co sem viděl. Ne všechno budu pomlouvat nebojte... :D Ale tenhle první kousek si musím vychutnat, vybral sem ho schválně, jelikož mím měřítkům posunul laťku. A sladkejch keců se zdržim taky, jelikož asi nemá cenu na těhle stránkách nějak extra rozvádět co si myslím o Narutu, že? Myslím, že na to asi rezenci psát nebudu, byla by na několik stránek a nejspíš bych se emočně vyždímal na dva roky dopředu, takže jen tak okrajově ať to mam za sebou, koho zajímá, jak sem se dostal na Naruto kurzíva:

Mi krátce připomíná, jak sem před několika lety dostal DVDčko s jejich prvním soubojem o rolničky s tím že "je to to japonský jak máš rád ne?" a komentoval to nějak jako "ne, znám to už dlouho, na to čumí každej, to je určitě něco jako novodobej Beyblade, jedno z tech anime co je fakt pro děti" no ani anotace: "Dvanáctiletý kluk, do kterého byl zapečetěn démon blabla.." Hodně mi to připomínalo InuYashu tak sem si po pár tdýnech nakonec řekl, že na to kouknu.. Bylo to ještě v době kdy sem znal anime jen z toho co se k nám dostalo na DVDčká s dabingem či titulky, jelikož muj net byl přes den dost pomalej na to, abych tam na něco koukal, takže to bylo málo kdy, když sem něco viděl, co sem opravdu chtěl, závislost mě přemohla na to DVD kouknout. No po tech asi 3 dílech nebo kolik jich na tom bylo,s českým dabingem, se mi hned zalíbil Sasuke na první dojem, jeho rivalita s Narutem, atmosféra a myšlenka toho anime, kdy prošli testem, spoluprací... "Ti kdo opustí své přátele jsou horší než odpad," přál bych vám vidět, jak jsem se plazil druhý den po stánku s DVDčky očumoval kolik dílů maj a slintal z představy, že budu mít prachy a koupím si je.
Bylo fakt vtipný, že pak mi došlo, že to nevydržím a druhej den (nebo spíš noc) sem už koukal na netu... a opravdu se nemohl smířit s tím, že to je s titulkama ne s dabingem... Ale no asi bych u toho ty roky nezůstal, že? Zajímavé, že všichni ti kdo mi to anime tehdy cpali a já to viděl jako hov*adinu, teď říkaj jaká je to neuvěřitelná blbost a jak už to za nic nestojí a já sem do toho zažranej a pořád v tom vidim to kouzlo, i když je jasný, že je ta atmosféra neni stejná.

 
 

Reklama